GEZOCHT! Industrieel reiniger omgeving Stadskanaal, Groningen

Zoek jij werk in de schoonmaakbranche? Dan zoekt JIJ jou!

JIJ uitzendbureau is namelijk doorlopend op zoek naar aanpakkers die aan de slag willen in de industriële schoonmaak!

Geen dag is hetzelfde. Ben je de ene dag druk bezig om een smeerkelder leeg te scheppen, de volgende dag veeg je een hele fabriek samen met je collega’s schoon. Vervolgens ga je, na een welverdiende nachtrust, druk aan de slag om een schacht uit te kuizen.

De functie is op basis van oproep. 

Bedrijfsomschrijving

Pak jij graag samen met jouw collega’s de klus met beide handen aan?

Dan hebben wij voor jou de geschikte werkplek!
Onze opdrachtgever is actief in de hele provincie Groningen en komt op diverse plekken, zoals industrieterreinen, fabrieken en chemieparken. 

Functie-eisen

Onder grote druk wordt er veel van je gevraagd en ga je samen met jouw collega’s de klus aan! Daarom is de belangrijkste pré dat je een aanpakker en doorzetter bent! Maar ook niet bang zijn voor hoogtes (hoogtevrees) en kleine ruimtes (engtevrees) is van groot belang. Beschik je dan ook nog eens over:

  • geldig VCA certificaat
  • rijbewijs B
  • eigen vervoer

 

Dan zijn wij op zoek naar jou! Beschik je hiernaast ook nog eens over mangatpapieren en/of hogedruklicentie? Twijfel dan helemaal niet en reageer direct!

Wie zien jouw reactie graag tegemoet en wachten om, onder het genot van een kop koffie, kennis te maken en het contract te bespreken. 

Regio

Groningen

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao. Verder zijn er uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder vergoeding voor het behalen óf verlengen van jouw VCA certificaat.