JIJ Groep

 

De JIJ Groep is 10 jaar geleden opgericht en bestaat uit JIJ Uitzendbureau, JIJ Bouw, JIJ Techniek en JIJ Personeelszaken. Elk onderdeel heeft haar eigen specialisten in dienst die vanuit ondernemerschap werken voor werkgevers en werknemers.
 

JIJ Uitzendbureau

JIJ kiest voor specialisatie vanuit de visie dat slechts ervaringsdeskundigen de beste match kunnen maken tussen mens en werk. Onze mensen spreken de taal van zowel de werkgevers als werknemers doordat zij de werkvloer kennen, vakkennis bezitten, het werkritme aanvoelen en de omgeving kennen. JIJ streeft naar langdurige relaties waarbij de klant ontzorgd wordt en de uitzendkracht zich gekend voelt.  
 

JIJ Bouw

JIJ Bouw is specialist in het uitzenden van vakbekame specialisten in de bouwsector. Onze Accountmanagers komen zelf uit het werkveld.Dat maakt JIJ Bouw uniek. We brengen vakbekwame kandidaten en werkgevers met elkaar in contact als we de juiste match gevonden hebben. JIJ Bouw houdt van transparantie, afspraak = afspraak en snelheid van handelen. JIJ levert vakmanschap op maat. Vanuit onze vestiging in Stadskanaal brengen wij werkgevers en werknemers met elkaar in contact. Gezamenlijk bouwen wij onze netwerken uit zodat wij aan de vraag kunnen blijven voldoen. Doordat wij geregeld onze opdrachtgevers en werkende kandidaten bezoeken op hun werkplek verstaan wij ons vak. JIJ Bouw is persoonlijk,betrokken en no-nonsense.
 

JIJ Techniek

Technologie is niet meer weg te denken in de huidige samenleving; of het nu gaat om energievoorziening, industrie of onze scheepswerven. Daarom is er blijvend behoefte aan voldoende slimme en vakbekwame technici. JIJ Techniek matcht die vakbekwame professionals met de juiste baan bij het juiste bedrijf. JIJ focust op techniek. Daarbij gaat JIJ Techniek niet over een nacht ijs: specifieke interviews en testen ondersteunen de motivatie om mens en werk perfect te matchen. De vestingsplek symboliseert de werkwijze: vanuit Delfzijl werken zij als een spin in bestaande netwerken, lopen zo de haven of het industriegebied in en spreken de taal van de techniek. JIJ Techniek verstaat daarmee als geen ander het technische vak.
 

JIJ Personeelszaken

JIJ Personeelszaken zorgt dat medewerkers blijven, èn dat werkgevers zich op core-business kunnen richten. Jij personeelszaken is een specialisatie van de Jij Groep en werkt intern en extern overkoepelend voor alle specialistische JIJ vestigingen. JIJ personeelszaken zorgt ervoor dat vaste werknemers, uitzendkrachten en werkzoekende gemotiveerd blijven, de juiste opleidingen kunnen doorlopen en betrokken zijn en blijven bij de organisatie waar ze werken of gaan werken zodat zij duurzaam inzetbaar zijn. Door als externe personeelsafdeling te functioneren kijkt JIJ Personeelszaken met een frisse blik naar personele zaken binnen een organisatie. Met die frisse blik wordt bijvoorbeeld geadviseerd over personeelsbeleid, personeelsdossiers, verzuim, functioneren en over outplacement of juridische kwesties. Jij Personeelszaken ontzorgt door langdurige relaties aan te gaan en maatwerk te bieden.

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO BELIEVE IN THE BEAUTY OF THEIR DREAMS.