Uitzenden / detacheren / zzp

Uitzenden / detacheren / zzp

Uitzenden | Detacheren

JIJ voor werknemers

De juiste persoon op de juiste plaats zetten, dat is wat JIJ doet. Ben je op zoek naar een nieuwe baan waar je gelukkig van wordt? Hecht jij waarde aan een goede relatie met je werkgever? Dat is precies waar JIJ Uitzendbureau je bij kan helpen. We kijken samen naar jouw vaardigheden en kwaliteiten en matchen deze aan een werkgever die bij jou past. Ook als je nog niet precies weet waar jouw krachten liggen ben je bij JIJ Uitzendbureau aan het goede adres. We denken met je mee en komen er samen achter wat je wilt en kan, zodat je straks goed tot je recht komt in een nieuwe functie.

JIJ Uitzendbureau werkt o.a. in de branches:

Wij werken voornamelijk samen met opdrachtgevers in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast zijn we ook actief op de Waddeneilanden. JIJ Uitzendbureau kun je bezoeken op de vestigingen in Groningen, Assen, Stadskanaal en Delfzijl.

JIJ voor werkgevers

JIJ Uitzendbureau vindt het belangrijk dat je als werkgever de geschikte werknemers vindt en behoudt voor je organisatie. Het vergt mensenkennis, begrip van de branche en een groot bestand van geschikte kandidaten om vacatures snel en voor korte of lange termijn te vervullen. JIJ Uitzendbureau helpt daarbij. Op deze manier is er altijd een kandidaat is die tijdelijk of vast dienstverband binnen jouw bedrijf past.

JIJ Uitzendbureau werken we met een ruim aanbod van personeel. Je kan bij ons terecht voor vakantie- en flexkrachten, detachering of als je aan de slag wilt als zzp’er. Ben jij zelf zzp’er of ben je op zoek naar zzp’ers die aan de slag kunnen binnen jouw organisatie? JIJ Uitzendbureau helpt ook hierbij.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat het beste binnen jullie organisatie past. We zoeken samen naar de perfecte match.

JIJ voor zzp’ers

Ben jij een zzp’er en zoek je een bedrijf waar je voor aan de slag kunt gaan? Bij JIJ Uitzendbureau vind je jouw nieuwe klus! Wij zien enorm veel kansen voor de groei in het aantal mensen die als zelfstandige aan het werk gaan. Met JIJ Uitzendbureau zijn we specialist in bemiddelen, dit doen we al jaren in uitzenden en detacheren, de stap is daarom eenvoudig gemaakt om voor zzp’ers te bemiddelen.

De voordelen om aan de slag te gaan als zzp’er samen met JIJ Uitzendbureau zijn;

  • Wij regelen 3 opdrachtgevers binnen een periode van 1 jaar
  • Wij regelen de administratieve werkzaamheden voor jou. Jij kan je dan focussen op waar je goed in bent!
  • Het tarief is in overleg - Is dat een factuur binnen 5 werkdagen wordt voldaan.

Wil je meer informatie over ZZP bij JIJ? Kijk dan hier.

Naast uitzenden en detacheren kun je bij JIJ Uitzendbureau ook terecht voor Personeelszaken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.