Personeelszaken

Personeelszaken

Personeelszaken

JIJ bouwt aan relaties

JIJ voor werkgevers en ZZP'ers

Je zoekt een nieuwe collega die je direct in dienst wilt nemen of je hebt inmiddels de juiste mensen voor the job, maar komt tijd of kennis tekort om jouw personeel te: adviseren, begeleiden, informeren, motiveren en te ondersteunen.
Geen zorgen! Voor alles omtrent personeelszaken schakel je JIJ in. JIJ neemt de taken op zich die te maken hebben met de uitvoering van recruitment en van het door de organisatie vastgestelde personeelsbeleid, en adviseert o.a. over: personeelsbeleid, personeelsdossiers, verzuim, functionering, outplacement of juridische kwesties.

Of jij bent diegene die een nieuwe vaste baan zoekt of als ZZP'er aan de slag wilt. Ook geen zorgen! Ook dit kan via JIJ. Wij zien enorm veel kansen voor de groei in het aantal werkenden zie als zelfstandige aan het werk gaan. Met JIJ Uitzendbureau zijn we al jaren specialist in het uitzenden, de stap is daarom makkelijk gemaakt om voor ZZP’ers te bemiddelen.

Een samenwerking waardoor jij als zzp’er de volgende voordelen ervaart;

  • Factuur betaling binnen 7-dagen

  • Wij regelen 3 opdrachtgevers binnen een periode van 1 jaar

  • Jij als ZZP’er hebt geen last van de administratieve werkzaamheden

  • Jij kan je als vakman focussen op waar jij goed in bent, kwaliteit werk leveren

  • Jij neemt contact op met JIJ, wij regelen de rest!

 

“Ik werk nu al 6 maanden via JIJ Uitzendbureau en het loopt als een trein.” - Henk - Timmerman - werkt als ZZP’er
 Het mooie is dat ik belde met JIJ Uitzendbureau, binnen een dag had ik het gesprek bij de opdrachtgever en kon dezelfde week nog van start gaan. Het bespaart mij veel tijd doordat ik niet bezig ben met facturen maken en versturen naar mijn klanten. Ook duurt het vaak 30 dagen of langer voordat ik mijn factureren betaald krijg. Na veel bellen kreeg ik vaak eindelijk betaald. Via JIJ heb ik dit niet en krijg ik netjes mijn factureren betaald. Een volledige ontzorging met goed contact, dat is waar ik als ZZP’er veel aan heb!


Meer weten? Neem contact op via info@jij-personeelszaken.nl