Personeelszaken

Personeelszaken

Personeelszaken

Ben je op zoek naar nieuwe werknemers voor je bedrijf of heb je hulp nodig bij personeelszaken? JIJ Personeelszaken is de oplossing! Vragen over personeelszaken? Op zoek naar zzp’ers voor je organisatie? Of ben jij een zzp’er die werk zoekt? Wil je switchen van baan naar baan? JIJ Personeelszaken staat voor je klaar!

JIJ Personeelszaken

Bij JIJ Uitzendbureau bouwen we aan relaties tussen werkgever en werknemer. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van uitzenden helpen wij jou graag met de volgende stap binnen de organisatie. Voor alles omtrent personeelszaken is JIJ Personeelszaken de oplossing! JIJ Personeelszaken neemt de taken op zich die te maken hebben met de uitvoering van recruitment en van het door de organisatie vastgestelde personeelsbeleid. Daarnaast adviseren wij o.a. over:

  • Strategische personeel planning
  • HR beleid
  • Verzuim
  • Outplacement of juridische kwesties
  • Corporate recruitment

Heb je vragen over de bovenstaande onderwerpen? JIJ Personeelszaken staat voor je klaar. We zijn te bereiken via info@jij-uitzendbureau.nl 
Zoek je nieuwe medewerkers voor je organisatie? JIJ Personeelszaken kan dit realiseren met baan naar baan.

Baan naar baan

Corporate recruitment houdt in dat JIJ Uitzendbureau voor je op zoek gaat naar een nieuwe vaste collega voor je organisatie. Wij noemen dat baan naar baan. Iemand heeft nu een vaste baan en wil graag een nieuwe vaste baan. Zoals we bij JIJ Uitzendbureau zeggen: ‘goed personeel komt niet uit de lucht vallen, maar wij kunnen wel goed zoeken.‘

Je wilt je bedrijf uitbreiden en zoekt een nieuwe vaste collega. JIJ Uitzendbureau gaat voor jou zoeken. Heb je vragen over onze diensten of wil je een van onze vestigingen bezoeken? Wil je starten met het opleiden van personeel of jezelf verder ontwikkelen? Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 050-5470050. Samen kijken we naar de mogelijkheden!