zzp'er worden bij jij uitzendbureau

Stappenplan BBL

Ben jij nieuwsgierig wat je kan verwachten bij een BBL traject bij jij uitzendbureau? Lees dan hieronder de stappen die wij met jou gaan ondernemen.

Stap 1: Schrijf je in bij jij uitzendbureau

Je kan je online inschrijven via de website. Om een zo goed mogelijk beeld van jou te kunnen krijgen, vragen wij ook om je CV te uploaden. Daarnaast moet jij je naam, telefoonnummer en e-mailadres achterlaten zodat wij contact met je kunnen opnemen. Via deze link kun jij in online inschrijven:  

Direct inschrijven


Ben jij niet in de gelegenheid om je gegevens via de link achter te laten? Geen probleem, bel dan naar één van onze vestigingen zodat er een kennismakingsgesprek kan worden ingepland. 

Stap 2: kennismakingsgesprek

Als wij je gegevens hebben ontvangen, bellen we je om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij willen jou graag leren kennen, je meer vertellen over het werk- en leertraject, over de organisatie JIJ Uitzendbureau en welke banen wij voor jou beschikbaar hebben. 

Stap 3: Gesprek bij een ROC

Het is belangrijk dat je een gesprek hebt bij een ROC. Je krijgt hier meer informatie over de opleiding die je wil gaan volgen. Daarnaast kun jij je ook gaan inschrijven en hoor je gelijk wanneer je kan gaan instromen bij de opleiding. Wij kunnen je hier bij helpen en kennen de verschillende opleidingen en hebben direct contact. 

Stap 4: Je wordt voorgesteld bij onze opdrachtgevers

Als het bekend is welke opleiding je exact mee wil gaat starten, gaat je contact persoon bij JIJ Uitzendbureau je voorstellen bij opdrachtgevers. Er wordt hierin rekening gehouden met je wensen en behoeften. Wij werken uitsluitend met bedrijven die geaccrediteerd zijn voor de opleiding die jij wilt gaan volgen. 

Stap 5: Gesprek bij de opdrachtgever

Als je contactpersoon een baan voor jou heeft gevonden, zal je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij onze opdrachtgever. Jullie kunnen elkaar leren kennen, de werkzaamheden bespreken en kijken of er een wederzijdse klik is.

Stap 6: Contract

Is het gesprek goed gegaan en je bent aangenomen? Gefeliciteerd! Er zal een contract worden gemaakt en deze wordt ondertekend op één van de kantoren van JIJ Uitzendbureau. Daarnaast wordt in dit gesprek ook besproken op welke dag je gaat starten, wat de werktijden zijn, waar jij je moet melden, wat de veiligheidsvoorschriften zijn en krijg je kleding en werkschoenen van ons mee. 

Stap 7: Je gaat aan het werk

Je kan gaan starten bij je nieuwe baan. Spannend! Heel veel succes!

Stap 8: Uitbetaling van loon

Onze salarisadministratie is uitbesteed aan Pay for People. Het contact loopt altijd via ons en wij zullen alles voor jou hierin regelen. Je kan zelf aangeven of jij wekelijks, per 4 weken of maandelijks uitbetaald wil krijgen. Het is belangrijk dat jij je uren wekelijks tijdig aan ons doorgeeft. 

Stap 9: Begeleiding

Tijdens je gehele werk- en leertraject wordt jij begeleidt door je contactpersoon van JIJ Uitzendbureau. Wij vinden het erg belangrijk dat jij de juiste begeleiding krijgt zodat jij in de gestelde tijd je opleiding kan behalen. Wat houdt onze begeleiding in?
•    Je krijgt elke maand een voortgangsgesprek met je contact persoon van JIJ Uitzendbureau, dit kan zowel telefonisch als op afspraak;
•    Je krijgt elk kwartaal een coaching- en begeleiding gesprek met de opdrachtgever en je contactpersoon van JIJ Uitzendbureau;
•    Je krijgt huiswerkbegeleiding als jij dit prettig vindt;
•    Wij staan in contact met de ROC zodat wij op de hoogte zijn omtrent jou en je voortgang. Wij worden op de hoogte gehouden over je opdrachten, toetsen en cijfers;
•    Wij maken goede afspraken met de opdrachtgever over jouw opleidingstraject.

 

Meer weten? Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 0599 631900

Dit is jij

Stefan Hut

Assen 
0592-749277
stefan@jij-uitzendbureau.nl

Milan Drent

Assen 
0592-749277
milan@jij-uitzendbureau.nl

Johan Splinter

Assen 
0592-749277
johan@jij-uitzendbureau.nl

Inge Hoekstra

Groningen
050-5470050
inge@jij-uitzendbureau.nl

Bo Copinga

Groningen 
050-5470051 
bo@jij-uitzendbureau.nl

Geert de Bruijne

Groningen
050-5470051
geert@jij-uitzendbureau.nl

Esther Bos

Delfzijl 
0596-542504
esther@jij-uitzendbureau.nl

Edwin Bakker

Stadskanaal
0599-631900
edwin@jij-uitzendbureau.nl

Harold Wilkens

Groningen
0599-631900
harold@jij-uitzendbureau.nl

Deborah Pinas

Groningen
050-5470051
deborah@jij-uitzendbureau.nl

Britt van Geelen

Groningen 
050-5470050 
britt@jij-uitzendbureau.nl

Olivier Bullinga

Groningen 
050-5470050 
olivier@jij-uitzendbureau.nl

Enola Sahetapy

Groningen

06-15511612

enola@jij-uitzendbureau.nl 

Robin Barlinckhoff

Groningen 
050-5470050 
Robin@jij-uitzendbureau.nl

Marloes Nieveen

Stadskanaal
0599-631900
marloes@jij-uitzendbureau.nl

Roos Bijlsma

Groningen
050 - 5470050
roos@jij-uitzendbureau.nl