JIJ Uitzendbureau - JIJ Diensten - Opleiden - banner

Opleiden

Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk voor je persoonlijk geluk en een duurzame loopbaan. Als je werkt via JIJ Uitzendbureau zijn er verschillende opleidingen die je kunt volgen. Je kunt bijvoorbeeld je VCA certificaat halen als je in de bouw werkt. Of je kunt je heftruckcertificaat halen mocht je dat nodig hebben.

Is de combinatie van werken en leren iets voor jou? JIJ helpt je graag met het maken van deze keuze. 

JIJ Uitzendbureau - diensten - plant 1

Werken en leren

Vandaag de dag hoor je het steeds meer, werken maar ook leren, het volgen van een BBL opleiding. Deze combinatie heeft als groot voordeel dat je geld verdient en daarnaast ook nog eens een diploma ontvangt als specialist in het vak. Je gaat een betaalde opleiding volgen waarbij je baangarantie hebt. Je gaat een leerwerktraject volgen waarbij je naar school gaat om alle theorie te leren. Bij een van onze opdrachtgevers, een erkend leerbedrijf ga je aan het werk om alle kneepjes van het vak te leren.

Er ligt een interessante toekomst in een van de meest belangrijke sectoren van de Nederlandse economie: de techniek. Een gouden toekomst waarin je verzekerd bent van een baan waarin je kunt doorgroeien en bouwen. Op dit moment is overal in de markt een groot personeelstekort en is er veel vraag naar vakmensen. Er is namelijk meer dan genoeg werk voor denkers, doeners, spierbundels en knappe koppen. Om aan de slag te gaan heb je alleen nog de juiste diploma’s en certificaten nodig. JIJ Uitzendbureau helpt jou daar graag bij! Werk jij op dit moment in de detailhandel en wil jij graag aan de slag in de bouw? Omscholing is mogelijk! JIJ Uitzendbureau kijkt graag samen met jou welke BBL opleiding het beste aansluit bij jouw kwaliteiten en toekomstplannen.

De voordelen van werken en leren

De voordelen van werken en leren wil je natuurlijk graag weten voordat je aan de slag gaat met je nieuwe uitdaging. Het volgen van een BBL opleiding brengt namelijk een verandering in je leven met zich mee.

JIJ Uitzendbureau heeft daarom de voordelen van het volgen van een BBL opleiding voor je op een rijtje gezet, zodat jij zeker weet dat je de juiste keuze maakt! 

De voordelen van werken en leren zijn:

  • Je leert de juiste vaardigheden en kennis om je nieuwe beroep goed te kunnen uitvoeren.
  • Je doet veel werkervaring op en krijgt de juiste begeleiding.
  • Je ontvangt salaris voor je werkzaamheden; zodat je naast je werk leuke dingen kunt gaan doen!
  • Je vergoot je netwerk in het vakgebied; zodat je opvalt bij werkgevers.

Ben jij al overtuigd over de voordelen van werken en leren bij JIJ Uitzendbureau? Lees dan snel verder om te kijken welke BBL opleiding het beste bij jou past!