JIJ Uitzendbureau - vestiging assen - werknemers

Welkom bij JIJ - Assen

Welkom bij vestiging Assen van
JIJ Uitzendbureau

Zoek jij werk in de bouw of techniek in de regio Assen en Drenthe, dan zit je hier op de goede plek. Jij Uitzendbureau is actief in het noorden van Nederland met verschillende vestigingen. Het team van Jij Assen bestaat uit Milan, Johan, Stefan. Samen hebben zij een groot netwerk in de omgeving van Assen en Drenthe.

JIJ Assen is er voor jou als:

  • Werkzoekende, zzp'er en leerling.
  • Heb jij affiniteit met de bouw, techniek of productie en heb je en dikke bak motivatie, dan is de kans groot dat wij in een mum van tijd een plek voor jou hebben.

Wat wij voor jou kunnen doen:

Als werkzoekende vind jij bij JIJ Uitzendbureau snel jouw nieuwe baan, als zzp'er die nieuwe opdracht. Heb je nog geen ervaring, geen probleem, meld je aan voor een werk-leer traject.

Heb je nu nog werk maar denk je eraan om binnenkort iets nieuws te zoeken? Ook dan kun je je alvast inschrijven. JIJ Assen regelt dan jouw transitie van je huidige baan naar een nieuwe baan.

Op zoek naar werk in omgeving Assen?

Vind jouw baan, zzp-opdracht of BBL-opleiding in de bouw, techniek of productie bij JIJ Assen.
Schrijf je vandaag nog in (1 min).

Werkzoekende, zzp'er of leerling

Werkzoekende?

Ben jij nog op zoek naar die ene vacature die bij jou past? JIJ Assen heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures in Assen en Drenthe.

Zzp'er?

Zoek je als zzp’er in Assen of Drenthe een mooie opdracht? Kom dan ook eens binnen voor een kop koffie. Door ons netwerk zijn wij up-to-date over waar zzp-opdrachten beschikbaar zijn.

Leerling?

Denk je eraan om een BBL-traject te starten? Dat kan ook via ons. Op die manier ben je verzekerd van een mooie werk-leerplek en krijg je nog net wat extra begeleiding vanuit ons. Zo is je kans van slagen nog groter. Bekijk hier alles over BBL bij JIJ Uitzendbureau.

Wie is JIJ Assen

Johan, Milan en Stefan:

Milan is na zijn studie commerciële economie direct begonnen als intercedent. Hij heeft nu al 4 jaar ervaring met het koppelen van de juiste werknemers aan de juiste werkgevers.

Stefan heeft veel ervaring met mensen en bedrijven opgedaan in de 9 jaren als manager en filiaalmanager bij verschillende kledingzaken in Assen. Hij begon daarna als accountmanager bij JIJ Uitzendbureau waar hij nu 1,5 jaar werkt.

Johan is senior accountmanager bij JIJ Uitzendbureau. Met zijn uitgebreide ervaring als accountmanager, namelijk 35 jaar, weet hij hoe hij jou op de juiste plek moet neerzetten.

JIJ Assen heeft dus een divers team met verschillende gebieden van ervaring. Het doel blijft altijd helder in zicht: jou helpen met het vinden van de juiste baan of opdracht.

Stefan Hut

Stefan Hut | JIJ Uitzendbureau

Heeft veel ervaring met mensen en bedrijven opgedaan in de 9 jaren als manager en filiaalmanager bij verschillende kledingzaken in Assen. Hij begon daarna als accountmanager bij JIJ Uitzendbureau waar hij nu 1,5 jaar werkt.

Milan Drent

Milan Drent | JIJ Uitzendbureau

is na zijn studie commerciële economie direct begonnen als intercedent. Hij heeft nu al 4 jaar ervaring met het koppelen van de juiste werknemers aan de juiste werkgevers.

Johan Splinter

Johan Splinter | JIJ Uitzendbureau

is senior accountmanager bij JIJ Uitzendbureau. Met zijn uitgebreide ervaring als accountmanager, namelijk 35 jaar, weet hij hoe hij jou op de juiste plek moet neerzetten.

Team JIJ - Assen

Team JIJ Assen | JIJ Uitzendbureau

heeft dus een divers team met verschillende gebieden van ervaring. Het doel blijft altijd helder in zicht: jou helpen met het vinden van de juiste baan of opdracht.