Waddeneiland - duinen - JIJ Uitzendbureau

Schiermonnikoog

Over Schiermonnikoog

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in zowel je privé- als werkleven? Duik dan in de mogelijkheden van een workation op het betoverende Schiermonnikoog! Laat je meevoeren door avontuur op dit rustgevende eiland en geniet van de serene sfeer en de heerlijke geuren die Schiermonnikoog te bieden heeft.

Vuurtoren Schiermonnikoog JIJ Uitzendbureau

Eilandleven op Schiermonnikoog

Hoewel Schiermonnikoog niet groot is, biedt het eiland een schat aan ervaringen. Met 75% van het eiland als natuurpark blijft Schiermonnikoog altijd levendig en groeiend. Verken de natuur per fiets of te voet, en maak op een sportieve manier gebruik van de zee en het 18 kilometer lange strand!

Tijdens je avonturen op Schiermonnikoog is een tussenstop bij de Berkenplas een must! Dit drink- en eethuis aan een zoetwaterplas biedt de ideale plek om bij te komen na een wandeling of fietstocht. Bij mooi weer kun je hier zelfs zwemmen of zonnebaden.

Mis de jaarlijks terugkerende Schier-evenementen niet en voeg deze toe aan je agenda:

  • De Monnikenloop
  • Het Yogofestival
  • Het Schiermonnikoog festival

Reizen naar Schier

Bereik Schiermonnikoog met de veerboot vanaf het Groningse dorpje Lauwersoog. In slechts 45 minuten maak je de overtocht, of kies voor de sneldienst en sta in 20 minuten op het eiland. Onthoud dat auto's niet zijn toegestaan op het eiland sinds 1968. Maar geen zorgen! Het openbaar vervoer is goed geregeld, en busdiensten sluiten naadloos aan op de veerboottijden.

Jouw eilandbaan wacht!

Ben je enthousiast geworden over het eilandleven op Schiermonnikoog? Ontdek diverse horeca vacatures op onze website bij WAD’NWERK en vind de perfecte eilandbaan die bij je past. Solliciteer nu en laat het avontuur beginnen! Bezoek onze website voor meer informatie. WAD’NWERK - Werk, Woon en Beleef op Schiermonnikoog!

Terug naar WAD'N WERK pagina

Zie je een workation op dit eiland wel zitten, schrijf je dan in bij WAD'N WERK.