Waddeneiland - duinen - JIJ Uitzendbureau

Texel

Over Texel

Overweeg je een workation waarbij je echt even weg bent uit je dagelijkse omgeving, maar toch het gevoel hebt van thuis zijn'? Ontdek dan de betoverende mogelijkheden van werken en wonen op het sfeervolle Texel. Binnen slechts 20 minuten reis je naar dit unieke eiland, waar alles anders is. Denk aan uitgestrekte stranden, adembenemende natuur en bruisend uitgaansleven. Texel heeft het allemaal!

Texel vuurtoren JIJ Uitzendbureau

Er is genoeg te doen

Texel, het grootste eiland van de vijf Waddeneilanden, verwelkomt je met meer dan 30 kilometer aan prachtige stranden. Hier kun je genieten van zonnige dagen met zwemmen en ontspannen, maar ook tijdens de koudere maanden biedt Texel een verfrissende plek om uit te waaien. Nodig je vrienden uit voor een weekend op je nieuwe thuisbasis en ontdek de zeven charmante dorpjes, waaronder het populaire De Koog met zijn geweldige strand, gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes. Vergeet niet de bruisende uitgaansmogelijkheden in de vele kroegjes!

  • Texel is het grootste party-eiland van de TVTAS.
  • Proef lokaal gebrouwen Skuumkoppe Biertjes bij de Texelse Proeverij.
  • Beleef het jaarlijkse SomPop festival.
  • Avontuur in het superleuke klimbos Klimdaris.
  • Ontmoet zeehonden in opvangcentrum Ecomare.
  • Ervaar adrenaline bij het paracentrum op Texel.

Hoe kom je er?

Reizen naar Texel is eenvoudig en snel. Neem de veerboot vanaf Den Helder, waar de overtocht meestal niet langer duurt dan 20 minuten, de kortste overtocht van 'stad naar wad'. Je kunt ook je auto of motor meenemen zonder vergunning, en op drukke dagen worden extra boten ingezet om ervoor te zorgen dat je zonder zorgen kunt reizen.

Ga voor het eilandleven

Ben je nieuwsgierig naar het eilandleven op Texel en zie je jezelf al vrienden ontvangen tijdens je vrije weekenden? Ontdek de horeca vacatures op onze website bij WAD’NWERK! Hier vind je een breed scala aan mogelijkheden voor een eilandbaan die perfect bij je past. Of je nu nadenkt over een tussenjaar of gewoon toe bent aan iets anders, solliciteer nu en geniet van de unieke werkervaring op Texel! WAD’NWERK - Werk, Woon, en Geniet op Texel!

Terug naar WAD'N WERK pagina

Zie je een workation op dit eiland wel zitten, schrijf je dan in bij WAD'N WERK.