Waddeneiland - duinen - JIJ Uitzendbureau

Vlieland

Over Vlieland

Vlieland, het kleinste bewoonde Waddeneiland van de vijf, belooft een groots avontuur waar verveling geen kans krijgt! Als ware eilandliefhebber dompel je jezelf onder in de onweerstaanbare charmes van 'Vliebiza.'

Vlieland vuurtoren JIJ Uitzendbureau

Er is genoeg te doen

Vlieland, ook wel bekend als 'Vliebiza' en de 'Sahara van het Noorden,' biedt een perfecte combinatie van ontspanning en adembenemende natuur. De relaxte sfeer van 'Vliebiza' zorgt ervoor dat Vlieland aanvoelt als een tweede thuis, terwijl de uitgestrekte, rustige stranden de bijnaam 'Sahara van het Noorden' verdienen. Met bijna 20 kilometer aan zandvlaktes, 300 hectare bos en 26 kilometer aan fietspaden, heeft Vlieland alles voor de natuurliefhebber. Elke dag is uniek op dit eiland, en de betovering raakt nooit uitgespeeld.

  • Festival Into the Great Wide Open
  • Festival J'aime La Vlie
  • Surfschool Surfana
  • Vuurtoren de Rode Kabouter
  • Museum Tromp's Huys
  • De Vliehors

Hoe kom je er?

Reis naar Vlieland vanaf het Friese Harlingen met de veerboot en ervaar de betoverende overtocht in iets meer dan 1,5 uur. Voor de haastigen onder ons is er de sneldienst, waarbij je in slechts 45 minuten op Vlieland bent. Let op: Vlieland is een autoluw eiland, wat betekent dat auto- en motorverkeer beperkt is. Voor een onvergetelijke ervaring kun je een T-ontheffing aanvragen bij de gemeente Vlieland, waarmee je toestemming krijgt om het eiland met je auto te betreden.

Ga voor het avontuurlijkste eiland

Ben je geïntrigeerd door het eilandleven op Vlieland? Neem dan een kijkje op onze website. WAD’NWERK heeft diverse horeca vacatures beschikbaar, waarmee je jouw perfecte eilandbaan kunt vinden. Dus, als je droomt van een tussenjaar vol avontuur of gewoon toe bent aan iets nieuws, solliciteer dan nu en geniet van de unieke ervaring op Vlieland! WAD’NWERK - Werk, Woon en Beleef op Vlieland!

Bekijk alle vacatures op Vlieland, Terschelling en Ameland

Terug naar WAD'N WERK pagina

Zie je een workation op dit eiland wel zitten, schrijf je dan in bij WAD'N WERK.